Het belang van goed foto en video materiaal

19 januari 2023

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden!

In dit gezegde kunnen wij ons zeker vinden. Zeker als er beeld van goede kwaliteit wordt gebruikt. Binnen sport/topsport helpen foto’s en videobeelden om de reis naar succes te delen. Social media helpt atleten met het bereiken van hun doelgroep. Én met de juiste foto’s en video’s kan jij je leven als sporter ook nog op een leuke manier delen. Hierbij is een mix van professioneel gemaakt materiaal én eigen creaties ,waarin het alledaagse leven te zien is, essentieel. Dit zorgt voor een compleet en realistisch beeld. Binnen Talenten Worden Helden is Eyedetail al vanaf het begin onze partner die precies vastlegt wat jij wilt vertellen. Dit kan doormiddel van video of foto.

Het belang van goed foto en video materiaal? Als je wilt opvallen met jouw social media kanaal is spraakmakend beeld zeker handig, want dat blijft hangen bij jouw doelgroep. Vooral in de tijd van nu, waarbij er dagelijks super veel content gecreëerd wordt én online wordt gezet.

Hoe zorg je er dan voor dat je opvalt?

Spraakmakend beeld plus beeld van kwaliteit is één ding. Met spraakmakend beeld trek je gelijk de aandacht. Als dit beeld dan ook nog wordt gecombineerd met een scherpte tekst, dan zul je eerder de aandacht van de mensen vasthouden. Zo creëer je een geheel visueel plaatje.

Daarnaast is het altijd belangrijk dat het beeld dat je gebruikt écht bij jou past. Authenticiteit van het beeld zorgt voor een bepaalde geloofwaardigheid. Zorg daarnaast dat je inspeelt op bepaalde trends, dit zorgt ervoor dat je post relevant is én je bericht eerder naar voren komt bij andere mensen.

Bij Talenten Worden Helden staan wij, in samenwerking met Eyedetail, klaar om jou te helpen met het maken van goede foto en video materiaal die jij kan inzetten op jouw social media kanalen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact op!