BEDRIJVEN

Elke talentvolle sporter droomt van het allerhoogste podium in de sport. Internationaal, nationaal of regionaal. Jij kan met jouw bedrijf onderdeel worden van deze weg naar succes en de droom van deze sporter.

Veel talenten willen graag méér trainen en betere begeleiding, maar vinden die mogelijkheden niet altijd bij hun eigen vereniging. Sommige talenten worden ondersteund door een sportbond, maar het merendeel moet op eigen kracht de weg naar de top vinden. En dat valt niet altijd mee. Het pad dat jonge talenten leidt naar de status van sportheld, kent vele drempels en lijkt soms meer op een doolhof dan op een snelweg. Als sponsor maak jij het mogelijk dat talenten de middelen tot hun beschikking krijgen om zichzelf te ontwikkelen om beter te worden in hun sport en topsporters kunnen presteren op het hoogste niveau. Jouw sponsoring wordt ingezet op talentontwikkeling, training en begeleiding, persoonlijke ontwikkeling van de sporter, trainingsmiddelen, sportmanagement, etc. Sport, netwerk en zakendoen horen bij elkaar.
Wij faciliteren een trouw, loyaal commercieel netwerk. Wij geloven in betrokkenheid en verbinding. Wij geloven niet in bijeenkomsten met visitekaartjes. Oprecht contact, waarbij sport en prestaties de verbindende factoren zijn. Laagdrempelig, ongedwongen en in nauw contact met de talenten en helden. Delen van ambities en nastreven van topprestaties. Natuurlijk in een sportieve omgeving mét Brabantse betrokkenheid.

ELKAAR VERSTERKEN

SPONSORING OP NIVEAU

FAN VAN TALENT

Elke sport kent fans. Jij houdt van sport, welke sport dan ook. Je vindt het geweldig om te zien wat atleten kunnen presteren. Je geniet van de sfeer en je houdt van de competitie. Jij ziet dat sport verbroederd. Je ziet talent in elk kind.

SUPPORTER VAN TALENT

Elke sporter heeft steun nodig. Je moedigt de talenten aan en gaat achter ze staan. Je blijft ze onvoorwaardelijk steunen. Jij ziet de meerwaarde van talentontwikkeling. Jij vindt dat elk talent de kans moet krijgen zich te ontwikkelen tot held.

SPONSOR VAN TALENT

Elke talentvolle sporter droomt van het allerhoogste podium in de sport. De weg naar succes is er een vol uitdagingen. Alle randvoorwaarden moeten goed zijn om de juiste weg te vinden. Jij wilt onderdeel worden van deze weg naar succes en de droom van deze sporter.

PARTNER VAN TALENT

Een sporter die er alles aan doet om het hoogst haalbare te bereiken, kan niet zonder de steun van een partner. Jij staat schouder aan schouder met jouw sporter. Je helpt jouw sporter het beste uit zichzelf te halen en draagt bij aan een netwerk en relevantie maatschappelijke ervaring.

Word jij onderdeel van mijn reis naar Olympisch goud?

Ibrahim Bisharat