Blog

Alles wat je wilt weten over talentontwikkeling, topsport en sportmanagement!

Wedstrijdmanagement: hoe kan het jou als atleet helpen?

Als atleet zijn er waarschijnlijk al veel zaken waar jij rekening mee houdt. Een aantal zijn voor de hand liggend en sommige dingen zullen misschien nieuw voor jou zijn. De juiste begeleiding is hierbij belangrijk, als Talenten Worden Helden helpen wij jou graag hiermee. Deze keer staan wij stil bij het belang van een wedstrijdmanager.

Website als tool voor atleten

Als atleet is het belangrijk om gebruik te maken van sportmarketing. Sportmarketing bestaat namelijk uit verschillende tools die op specifieke momenten van dienst kunnen zijn. Eén van die tools die jij kan inzetten als atleet is een website. Hoe je deze website op een effectieve manier kan invullen, lees je hier.

Talent in beeld: Amy Hasselton

In deze blog brengen wij een talent in beeld, namelijk Amy Hasselton. Amy is vanaf jongs af aan actief bezig met atletiek en heeft hierin nationale topprestaties geleverd. In deze blog met als onderwerp “Talent in beeld” vertellen sporters over hun sport en de uitdagingen die zij tegenkomen. Deze keer is het dus de beurt aan Amy Hasselton.

Stel voor jezelf een doel

Stel voor jezelf een doel! Maar waar ga je beginnen? En waar moet een doel eigenlijk voldoen? Iedereen zal wel eens een doel stellen, maar niet iedereen doet dit even effectief. Het stellen van doelen is een vaardigheid. Dat betekent dat het een techniek is die je kunt leren.

Sponsoring: Hoe pak ik dit aan?

Sponsoring is voor veel atleten een belangrijk middel om hun sport goed te kunnen uitvoeren. Maar hoe benader je een sponsor?

Social media inzetten als atleet

Social media biedt topsporters een kans om zich aan bedrijven te laten zien. Hoe je dit het beste als sporter kan aanpakken? Hier volgen een aantal tips.

Netwerken voor sporters

Netwerken is voor atleten van groot belang. Wij vinden dat sport, netwerk en zakendoen bij elkaar horen. Waarom wij aandacht besteden aan netwerken? Het opent nieuwe deuren die van toepassing komen tijdens én na je sportcarrière! De voordelen lees je hier.

Het belang van goed foto en video materiaal

Binnen Talenten Worden Helden is Eyedetail al vanaf het begin onze partner die precies vastlegt wat jij wilt vertellen. Dit kan doormiddel van video of foto. Het belang van goed video en foto materiaal, dat lees je hier.

Discipline in jouw sport is cruciaal!

Talent hebben dat is één ding binnen de sport. Het komt daarnaast ook op discipline en doorzettingsvermogen aan. Alleen zo bereik je jouw doelen! In deze blog lees je meer over discipline en hoe je discipline kan opbouwen.