Investeren in talent
voor maximaal rendement

Investeer in talent

Binnen Talentencentrum Zuidwest Nederland draait alles om het maximale uit je mogelijkheden halen en samen met ons de juiste keuzes maken, gericht op een gezonde en mooie toekomst. Om de groei van Talentencentrum Zuidwest Nederland mogelijk te maken gaan we o.a. gebruik maken van crowdfunding.

Als crowdfunder investeert u in de groei van Talentencentrum Zuidwest Nederland, zodat wij kunnen investeren in de groei van sportief en maatschappelijk talent. Een financiële bijdrage aan de uitbreiding is een bijdrage aan de realisatie van de dromen en ambities van sporttalenten en topsporters.

Wij belonen u voor uw bijdrage met een rendement van 3% en dat is hoger dan wanneer u uw geld op de bank zet! De looptijd van de investering is 10 jaar met een lineaire aflossing. Dat betekent dat u elk jaar 10% van uw inleg terug gestort krijgt. De rente wordt betaald per kwartaal, achteraf, over het bedrag dat u op dat moment nog bij ons heeft staan.

Daar blijft het echter niet bij. Onze slogan is niet voor niets “Samen voor Goud!”: een investering in Talentencentrum Zuidwest Nederland betekent ook dat u tegen aantrekkelijke kortingen gebruik kunt maken van de diensten die binnen het centrum worden aangeboden.

talent

Echte talenten stappen nu in!

Crowdfunding – inleg € 1.000,- of een veelvoud daarvan, looptijd 10 jaar
1. Jaarlijkse rentevergoeding van 3%
2. Elk jaar storten wij 1/10 deel van uw inleg terug
3. De korting op alle bestedingen binnen Talentencentrum Zuidwest Nederland bedraagt maar liefst 20% dankzij Pakket Zilver!